Tag : 10ka

10ка

Ведрана Ѓорѓевиќ девојка со убава насмевка која водеше временска прогноза и ги лепеше припадниците на посилниот пол за малите екрани

muzika 24
Кариерата ја започна како манекенка и модел уште како тинејџерка, на 17 годишна возраст. По...