Tag : 11 oktomvri

Културо

На композиторот Љупчо Константинов ќе му биде врачена наградата „11 Октомври“

Muzika24
Државната награда „11 Октомври“ за 2023 година денеска во Собранието на Република Македонија ќе му...
Музика на кирилица

Влатко Стефановски добитник на државната награда “11 октомври”

Filip
Легендарниот македонски гитарист Влатко Стефановски е овогодинешен добитник на наградта за животно дело од областа...