Tag : 24 ekskluzivno

Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: Јелена Томашевиќ (Фото)

Filip
Водечкиот македонски музички портал – Музика 24 имаше ексклузивна можност пред концертот на Фестивалот на...
24 Ексклузивно

Ексклузивно: Душко Георгиевски со емотивен концерт пред македонската публика

Muzika24
Специјализираниот македонски музички портал Музика24 ексклузвно дознава дека познатиот македонски фолк изведувач Душко Геогриевски на...