Tag : 24 zanimlivosti

Музика на кирилица

Кои се ритуалите пред спиење на македонски јавни личности

Muzika24
Утринските навики се важни, но ритуалите пред спиење сериозно влијаат на сопствениот успех. Многу истражувања...
Магазин

Се прашувате кој прв го започна поливањето со вода?! Еве ви го одговорот!

Muzika24
Последниот период актуелно е таканареченото поливање со вода (Ice bucket challenge). И додека светските познати...