Tag : 24intervju

Имам нешто да те прашам

„Компас бенд“: Љубовта и емоцијата која ја носи „Дјевушка“ излезе во прв план (Фото+Видео)

Muzika24
За нив велат дека тие се „мајстори“ на својот занает. Едни се од најдобрите кога...
Имам нешто да те прашам

Стефан Здравковиќ – Принц: „Зајди, зајди“ е дел од мојата душа (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е млад, симпатичен и речиси нема некој а да не помисли дека не излегол...
Имам нешто да те прашам

Драган Митевски: “Тумба фест” е всушност сочувување на историското и културно наследство преку дијалектите (Фото)

Muzika24
За време на Кумановското културно лето кое што се одржа неодамна, во рамки на истото...
Имам нешто да те прашам

Пепа Димитрова: Во 2021 посакувам нови песни, видеоспотови, албум и семејна среќа (Фото+Видео)

Muzika24
За Пепа Димитрова и 2020-та, колку и да беше тешка, беше работна и исполнета година....
Имам нешто да те прашам

Симеон Коруноски: Треба да сме благодарни за шансата што постоиме на овој свет (Фото)

Muzika24
Млад е, симпатичен и девојките се повеќе и повеќе лудуваат по него. Често експриментира во...
Имам нешто да те прашам

Александра Тимковска: Она што може да ти го донесе моментот не може ни целиот живот (Фото)

Muzika24
Таа е познат естраден новинар. Порано често ги “раздрмуваше” познатите во Македонија со своите прашања...
Имам нешто да те прашам

Јанко Илковски: Се помалку ме интересира класична песна туку музика која не може да се слушне исто два пати (Фото)

Muzika24
Тој е веќе надалку познат и докажан пред македонската тв публика. Некогаш со “Гутенбергова галаксија”,...