Tag : 24intervjua

Имам нешто да те прашам

Интервју со Пере Нокаут, после концертот во Битола (Фото)

Filip
Музика24 продолжува со серијата интервјуа со македонски артисти во месецот на македонска независност. Вчера вечер,...
Имам нешто да те прашам

Симеон Коруноски: Освен пејач, сакам да бидам и продуцент (Видео)

Muzika24
На неодамна одржаниот интернационален музички фестивал “Охрид фест – Охридски трубадури”, кој што и годинава...