Tag : 24kultura

Културо

“Кирилица” прв концерт од овој циклус во новата сезона на Македонската филхармонија

Muzika24
Вечерва во Домот на АРМ со почеток во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи првиот...
Културо

Кореја во Скопје: Бродвејско уникатно шоу ги воодушеви Македонците

Muzika24
Со стоечки овации, аплаузи и извици за уште, пред само некој ден во преполниот Македонски...