Tag : 24zabava

Магазин

Отворен конкурс за наградата „Милан Младеновиќ“ за 2024

Muzika24
Дина Јашари, „Љубичице“, „Артан Лили“… го чекаат наследникот на наградата „Милан Младеновиќ“ за 2024 година....
Магазин

Мартин Трпчевски: Љубомората е знак на ниска самодоверба и психолошки проблем (Видео)

Muzika24
Во најновата епизода на подкастот „Искрено со Ивана И Адријана” девојките седнаа со Мартин Трпчевски...