Tag : 2bona

Во прв ред

2Бона, Анета Мицевска со групата “Молика” и Џамбо Агушев на 15-ти февруари со настап во Швајцарија

Muzika24
По повод празникот Св.Трифун и Св.Валентин, македонското друштво “Пирок” организира голема македонска забава во Швајцарија....
Во прв ред

Лозано, 2Бона и “Амадеус бенд“ на “Преспански јаболкобер“ (Видео)

Filip
Општина Ресен ја објави програмата за овогодинешниот “Преспански јаболкобер“ кој ќе се одржи од 26-ти...