Tag : 30godini od koncertot na plostadot arena zagreb

Балканленд

„Прљаво казалиште“ објави двојно ЦД – „30 години од концертот на Плошатадот: Арена Загреб“ (Видео)

Filip
Албумот „30 години од концертот на Плоштадот: Арена Загреб“, на еден од најголемите бендови на...