Tag : 35 godini

Имам нешто да те прашам

Пепита Бојкова: “До мојот последен ден” е мојата прва, но победничка песна (Фото)

Muzika24
Позади нас е 35-то издание на “Фолк Фест Валандово”, според многумина фестивал каде победуваат посилните,...
Фестивали

Прва песна па победа: Дебитантката Пепита Бојкова победник на “Фолк Фест Валандово 2022” (Фото+Видео)

Muzika24
Како и секоја работа во животот, така и оваа, има свој почеток и свој крај....