Tag : 3ti dekemvri

Во прв ред

Македонија го одбележа Светскиот ден на лицата со хендикеп (Фото)

Muzika24
Светскиот ден на лицата со хендикеп 3-ти декември, беше одбележан со хуманитарен концерт “Аплаузи” под...