Tag : 5+

Во прв ред

Петтото издание на музичкиот фестивал „Андерфест“ Скопје

Muzika24
Музичкиот фестивал „Андерфест“ ќе се одржи петти пат на 13-ти октомври во Младинскиот културен центар...
Културо

Битолска премиера на мјузиклот “Песноден” (Видео)

Filip
Првиот детски филмски мјузикл, посветен на Денот на песната, а во реализација на авторската екипа...