Tag : 74 vozrast

World Music

На 74 годишна возраст почина Анита Поинтер, членка на групата „Сестрите Поинтер“

Muzika24
Анита Поинтер, членка на групата „Сестрите Поинтер“, добитничка на Греми, почина на 74-годишна возраст. Пејачката,...