Tag : adrijan gadza

Фестивали

Со песната “Во име на љубовта” отпеана од Тамара, Врчак и Адријан Гаџа, Македонија учествуваше на Евровизија 2008

Muzika24
Македонската радио-телевизија отвори конкурс за избор на песни кон крајот на 2007 и го затвори...