Tag : akademski hor mirce acev

Културо

Новогодишен концерт на Академскиот хор “Мирче Ацев” во Делчево

Muzika24
Во рамки на новогодишната културна понуда во Делчево настапија доајените на македонското хорско пеење Академскиот...