Tag : akterka

Имам нешто да те прашам

Тијана Дапчевиќ: Во Новата година живејте го моментот сега, бидејќи вчера веќе не постои (Фото+Видео)

Muzika24
Таа е една од најпознатите македонски музички имиња која што живее и работи во соседна...
Имам нешто да те прашам

Јана Стојановска: Имам многу добри спомени со Дедо Мраз (Интервју)

Filip
Серијата новогодишни интервјуа ја продолжуваме со една од најубавите и најуспешните македонски актери од помладата...
Магазин

Новата сценографија на Весна Бејби Петрушевска спремна за емитување (Фото)

Muzika24
Конечно после долги подготовки ќе започне со емитување новата емисија која ќе се емитува на...