Tag : albumi

Музика на кирилица

Парите од албумите кои ги носеа лично на врата ДНК ги донираа за Тино и Тео кои останаа без татко

muzika 24
Кога пред неполн месец Панчо и Андреј од ДНК, почнаа своите албуми да ги продаваат...
Во прв ред

Наскоро во Македонија најпознатиот босански панк-бенд “Безбели апстраклије”

Muzika24
“Безбели апстраклије” е теферич панк бенд од Сараево, создаден во 2014-та, кои во фебруари ќе...