Tag : aleksandar ivanov

Културо

Концерт на Македонската филхармонија со младиот македонски виолинистот Александар Иванов

Muzika24
Овој четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе го одржи концертот...