Tag : aleksandar petreski

Премиера

Александар Петрески и Тина Русева ја промовираа новата песна „Божиќен ден“ (Видео)

Muzika24
Неодмана двајцата музичари Александар Петрески и Тина Русева ја промовираа својата најнова песна „Божиќен ден“,...
Премиера

Младиот музичар Александар Петрески со видео спот ја промовира најновата песна “Која си ти” (Видео)

Muzika24
Со негова авторска музика и текст, младиот музичар од Охрид Александар Петрески, со одлично снимен...