Tag : aleksandar vucic

Балканленд

Вучиќ им додели ордени на Бајага, Бреговиќ и Бора Чорба

Filip
По повод денот на државноста на Република Србија, српскиот претседател Александар Вучиќ одликуваше повеќе поединци...