Tag : aleksandrina pendachanska

Културо

МОБ ви го најавува Гала оперскиот концерт на светски познатата оперска дива од Бугарија, Александрина Пендачанска

Muzika24
На сцената на Македонската опера и балет на 26-ти ноември 2022 со почеток во 20...