Tag : alina ibragimova

Културо

“Виолината на Алина” со ѕвездата Алина Ибрагимова и Македонската филхармонија

Muzika24
Новата виолинистичка ѕвезда Алина Ибрагимова од Русија, на 2-ри декември всреда во Домот на АРМ...