Tag : amar gile jasarpahic

Балканленд

Познат српски пејач прави се за да ја спаси сопствената мајка од смрт

Muzika24
Познатиот српски пејач Амар Гиле Јашарспахиќ прави буквално се, го продава речиси целиот свој имот...