Tag : ana kostovska

Музика на кирилица

Пејачката на “Бастион” ја споделува вистинската состојба во државен карантин

Filip
Поранешниот главен вокал на групата “Бастион”, актерката и пејачка Ана Костовска веќе неколку дена се...