Tag : anastasija

Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24 со екс фронтменот на “Анастасија”, Горан Трајкоски (Фото)

Filip
Музика24 продолжува со серијата интервјуа со македонски артисти. Денес го објавуваме интервјуто со поранешниот фронтмен...