Tag : andrea

Музика на кирилица

Андреа не застанува: Нов проект со оркестарски верзии на нејзините песни (Видео)

Filip
Андреа, младата македонска пејачка, во петокот 19-ти февруари, го најави почетокот на својот нов проект...