Tag : andrej gugnin

Културо

“Пет става во дур” – концерт на Македонската филхармонија со врвниот пијанист Андреј Гугнин

Muzika24
“Пет става во дур” е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се...