Tag : andrej i panco

Музика на кирилица

ДНК слави јубилеј – 20 години постоење на домашната музичка сцена

Muzika24
По повод 20 години јубилеј постоење на македонската музичка сцена, нашата македонска музичка група ДНК...
Музика на кирилица

Парите од албумите кои ги носеа лично на врата ДНК ги донираа за Тино и Тео кои останаа без татко

muzika 24
Кога пред неполн месец Панчо и Андреј од ДНК, почнаа своите албуми да ги продаваат...