Tag : anketa

Фестивали

Странските фанови избираат најдобра евровизиска песна од државите од поранешна Југославија, еве која убедливо води

muzika 24
Wiwiblogs, најпознатиот сајт кој се занимава со Евровизија, објави анкета во која странските фанови на...
Имам нешто да те прашам

Се ближи “крајот на светот”, како познатите македонски јавни личности ќе го поминат “последниот” ден

Muzika24
Веќе сите медиуми со месеци и месеци не опркужуваат и речиси секојдневно не замараат со...