Tag : ansambl za narodni igri i pesni

Во прв ред

“Славејот од Галичник” – Концерт на “Танец” и пријателите во чест на Александар Сариевски

Muzika24
Ансамблот за народни игри и песни “Танец” најавува спектакуларен гала концерт во чест на 100-годишнината...