Tag : anticki lokalitet heraklea

Музика на кирилица

Дуке Бојаџиев вчеравечер раскажа приказна – спој на поезија и музика (Видео)

Muzika24
Вчеравечер на античкиот локалитет Хераклеа во Битола се оддржа првиот најавен концерт на маестралниот Дуке...