Tag : antitela

Балканленд

Жељко се вакцинираше против корона па ја провери ефикасноста на вакцината (Фото)

Filip
Популарниот музичар Жељко Јоксимовиќ неодамна прими вакцина против коронавирусот, а денес направи и проверка на...