Tag : aparela

Covers

24 Covers: Perpetuum Jazzile – “Јованко, Јованке” (Македонска народна песна)

Muzika24
Музика24 денес во рубриката 24 Covers ќе Ви ја претстави словенската музичка група Perpetuum Jazzile која...