Tag : avio kompanija

Музика на кирилица

Музика на Симон Трпчески на летовите на елитната авиокомпанија „Луфтханза“

Filip
Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески стана дел и од елитното друштво ѕвездени имиња...