Tag : avtorska

Премиера

21-годишниот Дарко Гроздановски ја објави својата четврта авторска песна (Видео)

Filip
21-годишниот Дарко Гроздановски од Битола ја објави четвртата авторска песна насловена „Моја”. Најновото кантавторско дело...