Tag : bagi komunikacii

Во прв ред

Јубилеен концерт на „Синтезис“ на 23-ти септември на плоштад „Мајка Тереза“

Filip
Најпознатата македонска и една од најпознатите балкански етно групи „Синтезис“, ќе одржи славенички концерт по...
Музика на кирилица

Асоцијацијата на Ивент индустријата стана полноправна членка на LiveCom Alliance

Filip
Македонската асоцијација на ивент индустријата (ИВАП) стана полноправна членка на LiveCom Alliance. LiveCom Алијансата е пан-европско...
Имам нешто да те прашам

24 ИНТЕРВЈУ: Маја Бабиќ – претседател на Асоцијацијата на Ивент индустријата

Filip
Специјализираниот македонски музички портал – Музика24 од почетокот ги подржува барањата на ИВАП – Асоцијација...