Tag : baknez i tango

Културо

Речиси распродадени билетите за детскиот концерт и за концертот “Бакнеж и танго”

Muzika24
Речиси се распродадени билетите за престојните два концерти на оркестарот на Филхармонија. Првиот е “Штурецот...