Tag : balet

Културо

Современиот балет во три слики „Пепелашка“ од Сергеј Прокофјев на 20 и 21 јануари

Muzika24
Најновата балетска продукција од Македонска опера и балет, современиот балет во 3 слики „Пепелашка“ од...
Културо

Петок во НОБ ќе се изведе балетскиот концерт „Романтична балетска вечер”

Filip
Македонската опера и балет Ви го најавува балетскиот концерт насловен „Романтична балетска вечер”.  Концертот ќе се одржи...
Културо

Втора изведба на балетскиот концерт „Балетски бисери“ на 5-ти февруари во МОБ

Filip
Македонската опера и балет, поради големиот интерес на публиката Ви најавува втора изведба на балетскиот...