Tag : baletska produkcija

Културо

Балетската претстава “Црвената соба” во среда на сцената на МОБ

Muzika24
Македонската опера и балет со задоволство Ве поканува на најновата балетска продукција од оваа година...
Културо

Македонската опера и балет со најава за двојна изведба на “Огнени градини”

Muzika24
Македонската опера и балет со огрома чест и задоволство ви ја најавува двојната изведба на...