Tag : balkan media

Во прв ред

Тајзи и Спејко специјални гости на концертот на Раста и Ана Николиќ во Скопје

Muzika24
За само неколку дена ќе се случува вистински спектакл, големиот концерт на Ана Николиќ и...
Во прв ред

Ален Хасановиќ ќе го отвори концертот на Шабан Шаулиќ во Скопје

Muzika24
Ален Хасановиќ, харизматичното момче кое со својата одлична интерпретација на хитот “Као моја мати” од...