Tag : balkanski festival

Балканленд

“Дубиоза Колектив” гости на 49-та “Гитаријада” во Заечар (Видео)

Muzika24
Босанскиот балкански бенд “Дубиоза Колектив” на иницијатива на Заечар ќе оддржат целовечерен концерт на 49-то...