Tag : balkanski muzicki plostad

Во прв ред

Изминатиот викенд Охрид ечеше од традиционална македонска и балканска музика

Muzika24
Изминатиот викенд Охрид беше местото каде што се случуваше традиционалниот 12-ти по ред “Бал­кан­ски му­зич­ки плош­тад”...