Tag : bela nok

Во прв ред

Концерт “50 години Скопски” на 15-та јубилејна “Бела ноќ” во Скопје

Filip
На 15-та јубилејна “Бела ноќ” во Скопје, на 5-ти октомври како дел од годинашната програма,...
Во прв ред

Со музички фестивал “ПМГ Рекордингс” прославува 20 години постоење

Muzika24
Со осмото издание на целовечерниот музички фестивал “Сонична младост”, кој што ќе се оддржи на...