Tag : beosong

Балканленд

Скандалозно: Радио Телевизија Србија ја натера Маја Оџаклиевска да настапува на “Беосонг” иако е болна!

Muzika24
Маја Оџаклиевска вчера вечер на српскиот избор за песна на Евровизија настапи со песната “Анџео...
Балканленд

Маја Оџаклиевска: Поради болест го откажувам настапот на “Беосонг”

Muzika24
Музика24 веќе пишуваше дека Маја Оџаклиевска нема да пее на “Беосонг”: “Маја Оџаклиевска ја одбила евровизиската...