Tag : besplaten

Во прв ред

Бесплатен концерт на „Владимир Четкер секстет“ за 11-ти октомври во Охрид

Filip
По повод државниот празник 11-ти октомври, Ден на македонското востание, на градскиот плоштад во Охрид...
Во прв ред

Вечерва бесплатен концерт на Ленче и Горан Кукиќ во Струмица

Filip
Фолк дуото Ленче и Горан Кукиќ заедно со нивниот бенд “Јупитер” вечерва ќе одржат концерт...
Во прв ред

Жан Мишел Жар со бесплатен концерт во Ниш

Muzika24
Жан Мишел Жар великанот на светската електронска музика, следниот септември ќе одржи бесплатен концерт во...