Tag : big bend

Во прв ред

Влатко Стефановски најавува голем концерт заедно со воениот оркестар на Словенија

Muzika24
Гитарскиот виртуоз Влатко Стефановски на 19-ти април во Метрополис арената во Скопје ќе одржи концерт...
Во прв ред

Вечерва започнува музичкото натпреварувачко шоу “Сите наши песни”

Muzika24
Вечерва на првиот програмски сервис на Македонската телевизија започнува долго најавуваното музичко натпреварувачко шоу “Сите...