Tag : billie eilish

Премиера

Музика во книга: Откриј се што сакаш да знаеш за лошата девојка на поп-музиката

Filip
Оваа среда во рубриката „Музика во книга“, Ви ја претставуваме биографијата на “лошата девојка“ на поп-музиката....