Tag : bitolski duvacki orkestar

Во прв ред

Битолскиот дувачки оркестар и Јасна Димитровска ќе ги изведат најголемите хитови на Френк Синатра

Filip
Февруари е концертен месец во Центарот на култура – Битола, после двата најавени концерти во...
Фестивали

Следниот викенд во Битола ќе се одржи Фестивалот на музика од светот

Filip
Центарот за култура – Битола го најавува Фестивалот на музика од светот, по минатогодишната принудна...