Tag : boban milosevski

Музика на кирилица

Добра вест од Авалон продукција: Концертите се враќаат во Македонија

Filip
Водечкиот бренд на македонската музичка индустрија, Авалон продукција, кон крајот на јули ја започнува концертната...
Музика на кирилица

Концертот на “Бајага и Инструктори” последен за оваа година

Filip
Концертот на познатите “Бајага и Инструктори” на 13-ти септември, веројатно е последниот концерт во организација...